Hřib hnědý v jemném octovém nálevu - 156g
Hřib hnědý v jemném octovém nálevu
S našimi výbornými nakládanými hřiby v octovém nálevu budete mít netradiční dobrotu po ruce kdykoliv a kdekoliv.
- Ruční sběr a pečlivá výroba.
- Výběrová kvalita hub.
- Tradiční receptura.
- Použití ve studené i v teplé kuchyni.

Poradíme vám s výběrem

Široký výběr

Vlastní prodejna a výdejní místo

Všechno zboží máme skladem
Hřib hnědý patří mezi nejznámější a nejčastěji sbírané houby. Tento hřib má bezkonkurenčně nejvyšší počet lidových názvů, a v různých krajích tak o něm můžete slyšet jako o „suchohřibu“, “poddoubníku“, “pančáku“, “podborováku“, “sameťáčku“ nebo “sladkohříbku“.
- jemně kyselý nálev
- výborné jako příloha k sýrům nebo salámům
- skvělé jako součást salátů, do omáček nebo polévek např. tradiční kulajdy.
Země původu:
- Česká republika
Složení:
- Tato sklenička obsahuje 130 g hřibů hnědých (Imleria badia) v jemném kyselém nálevu, který je složený z vody, octa, cukru, soli, hořčičného semínka a ochucený směsí koření dle naší originální receptury.
Hmotnost:
- 156 gramů
- Hmotnost pevného obsahu je 130 gramů.
Výrobce:
- Od Lesa s.r.o., Starodružiníků 1, 779 00 Olomouc
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář