Hovězí paštika
Tato hovězí paštika je pečena z vyzrálého hovězího masa, ceněného plemene Angus chovaného na Vysočině. Společně s játry, vepřovým bůčkem, trochou červeného vína a kořením se nám podařilo vyladit paštiku na kterou jen tak nezapomenete. A protože veškeré použité maso je v bio kvalitě a i následný proces výroby probíhá bez přidání jakýchkoliv chemických konzervantů vyjma soli, můžeme hrdě prohlásit tuto paštiku za vyloženě zdravou.




Pár doporučení k paštice:
Paštiku doporučujeme podávat v silných vrstvách na čerstvém pečivu, doplněnou o plátky svatojánských ořechů, nebo s kousky červeného vinného želé. Vína se k paštice hodí nejlépe červená, plnější, s jemnou tříslovinou.
Složení hovězí paštiky:
Hovězí maso, vepřový bůček, hovězí játra, sádlo, cibule, sůl, koření, červené víno.
Důležité informace:
Čistá hmotnost: 170 g
Objem sklenice: 200 ml
Trvanlivost: 2 roky
Skladovat do: 20°C
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.